Philipson Wine

Philipson Wine er en af Danmarks mest kendte og største online vinhandlere. Det skyldes ikke mindst det store reklametryk, som firmaet lægger i store dele af dagpressen, hvor daglige annoncer er det normale.

Philipson Wine blev stiftet i 1987 af Christian Philipson, som stadig er ejer og direktør i dag. I starten var det mere eller mindre en “normal” vinhandel, men man forfinede hurtigt konceptet og begyndte at sælge vinene i hele kasser med 12 fl. i hver til fornuftige priser og via postordre. Man har samtidigt markedsført sig kraftigt med et “direkte til dig” koncept, der dog ikke afviger fra mange andre vinhandleres koncepter.

Fra 2003 har Internettet været den helt store salgskanal for Philipson Wine og den naturlige udvikling fra postordreforretningen.

Desuden anvender Philipson Wine et annoncekoncept, hvor der indgår store besparelser pr. flaske. Besparelsen, der angives, er i forhold til prisen, såfremt man kun ønsker at købe 1 flaske af den pågældende vin. Det ser selvfølgelig indbydende ud, men er i bund og grund en lidt fiktiv besparelse, så hver opmærksom på det. amarone druer

philipson wineSortimentet hos Philipson Wine

Philipson Wines sortiment er både bredt og dybt. Der findes vine fra hele verden og alle de klassiske vindistrikter. Desuden er der vin i stort set alle prisklasser fra ca. 40 kr. og op. Gennemgående er stilen moderne og man forsøger at ramme den “danske smag” med kraftige og fadlagrede vine. Man kan godt hævde at sortimentet er Robert Parker inspireret – og det er der bestemt ikke noget galt i.

Philipson Wine har været pioner på flere forskellige vinmæssige områder. Man får bl.a. lavet forskellige “Cuvee Philipson” vine hos nogle af vinproducenterne, hvoraf den mest kendte er E. Guigal i Rhône. Philipson Wine har det største udvalg af vin fra Argentina i Danmark og var den første i Danmark, der seriøst kastede sig over disse vine. De sidste år har man meget kraftigt markedsført portvin fra Burmester til lave priser, der har gjort at endnu flere danskere har fået øjnene op for denne fantastiske drik.

Kontakt:

Philipson Wine ApS
Kokkedal Industripark 10
2980 Kokkedal
Tlf. 7022 6888
Email: pwmail@philipsonwine.com

Se VinForums vinanmeldelser fra Philipson Wine

Sælg eller køb vin på VinForum VinAuktion