Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/vinforum.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 0
Kontakt VinForum
torsdag 28. maj 2020
Forside >> Kontakt

Kontakt

Jan P. OlsenVinForum skrives og redigeres af Jan Olsen. Er du interesseret i at annoncere på VinForum, bør du også se på vores annonceside. Du er velkommen til at kontakte mig via nedenstående kontaktformular eller på adressen her:

VinForum
Martin Luther Kings Vej 25
2450 København SV
CVR: 19910881
Mail: jo@vinforum.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

2 kommentarer

 1. Hej Jan

  Leder efter et auktionssted for vin, og syntes godt om VinForum. Undre mig dog over et par ting:
  1. Der er en del auktioner, men meget få bud. Er det normal billedet?
  2. Meget få anvender billeder, ved du hvorfor? Jeg ville aldrig købe noget uden at have set varen..

  Mvh Per

  • Hej Per
   1. Antallet af bud svinger lidt. Lige nu er det sommer og så er aktiviteten altid lavere – både antallet af auktioner og antallet af bud.
   2. Man kan ikke uploade et billede – man skal have billedet liggende et andet sted (f.eks. Facebook). Det afholder mange fra at angive et billede. Men beskrivelsen angiver altid, hvis standen eller etiketten ikke er ok. Og så kan man jo ikke se på et billede, hvordan flasken har været opbevaret og det er nok det vigtigste, når det drejer sig om vin.

   Mvh. Jan

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*