• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Få rabatkode til levering med Gorillas

22. oktober 2021

Disk op med det lækreste måltid for dine nærmeste og slip samtidig for den trælse indkøbstur der kun hiver den dyrebare tid som du ellers ville kunne bruge i køkkenet.

Få 100 kroner i rabat til Gorillas

Gorillas har ikke noget med aber at gøre, men er dit bedste bud som kan levere dine indkøb på rekordtid. Mange oplever at det er et større postyr når der skal inviteres gæster hjem til aftensmad, fordi der netop kræves så meget tid i forhold til alt det andet der ikke vedrører selve den hygge der skal foregå i hjemmet. Men med Gorillas kan du slippe for den trælse del der omhandler indkøbet.

Er du sjældent i god tid og kommer du ofte i tanker om at du har glemt at købe vinen til maden eller andet vigtigt lige i sidste øjeblik, så kan Gorillas være din redning for her kan du få leveret de dagligvarer du måske har glemt på rekordtid. Ikke nok med det, så kan du også spare penge med en Gorillas rabatkode.

Din rabatkode til Gorillas udløser 100 kroner i rabat til dig der køber for første gang gennem Gorillas og samtidig handler for mere end 200 kroner. Du kan altså spare penge ved at handle på denne måde, så det er næsten en skam ikke bare at kaste sig ud i det. Rabatkoden du skal anvende, hedder ” TH232591” og denne indtaster du når du gennemfører dit køb.

Fuldend det perfekte måltid med hurtig levering. Foto: Unsplash

Brug Gorillas og spar både tid, slæb og penge

At handle gennem Gorillas er let. Du får for det første en brugervenlig platform, hvor du hurtigt kan finde det du lige står og mangler og så skal du desuden ikke tænke mere over hvordan du f.eks. får varerne hjem til dig også. Det kan særligt være en god løsning, når du ved at der skal handles stort ind, men ved at det bliver et være slæb der skal klares før at varerne er hjemme hos dig.

Det er ikke alle der endnu har mulighed for at anvende Gorillas som bud af dagligvarerne. Det kræver at din levering er på en adresse der er placeret indenfor de områder hvor Gorillasbud er at finde. Du kan se på hjemmesiden, hvilke områder der kan leveres i.

Hvis du ikke bor i et af de områder, hvor Gorillas tilbyder sig som dit bud, så betyder det ikke at du aldrig kan anvende dem. Er du f.eks. på besøg eller lignende indenfor de afgrænsede områder, så kan alligevel godt få leveret direkte til den adresse du befinder dig på, selvom du ikke har bopæl på adressen.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine