• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Giv liv til din vin med et personligt vinglas med gravering

25. marts 2022

Elsker du også bare en god vin og har du efterhånden købt dig fattig i forskellige druer og årgange, så er det slet ikke slut med at spendere penge på denne passion endnu. Nu kan du nemlig spice hele vinoplevelsen op med et personligt vinglas med gravering.

Sjove idéer til dig selv eller til vennerne

Vi lever i en tid hvor vi slet ikke kan få nok af selvforkælelse og personlige ting og sager. Det er ikke nogen undtagelse for vinentusiasterne og det er netop her hvor den nedenstående nyhed vil gøre mest glæde og gavn. Personligt vinglas med gravering er nemlig det nyeste nye og kan blive noget du har i dit vitrineskab indenfor kort tid og med ganske få klik.

De personlige vinglas med gravering har allerede skabt en stor glæde for mange vinelskere derude og det er ikke kun personer der køber til sig selv, der handler disse glas. Der ses også i stor stil hvordan folk synes at det er en sjov gaveidé til en anden vinelsker du kender.

Mange vinelskere har en form for et fællesskab med nogle bestemte personer der deler den samme passion som dem selv. Det er i disse fællesskaber man for alvor kan skabe god stemning med de personlige vinglas for hvor har man mere brug for navn på glassene end i selskab med flere personer?

Er du selv en del af en gruppe der samme nyder lidt god vin en aften hver måned, så kan det måske være dit kreative indspark til næste komsammen der skal afholdes. Du bliver med sikkerhed mødt med smil og god stemning, når du hiver de personlige glas frem på bordet.

Personlige glas der får smilet frem hos alle vennerne. Foto: Unsplash

Skab dit eget helt uden nogen kreative færdigheder i bagagen

Det er ikke besværligt at få lavet personlige vinglas og der er som sådan ingen regler for hvordan dine glas skal se ud. Det er nemlig dig selv der vil sidde med designet på dine glas og du vælger derfor helt alene hvad det endelige look skal ende ud med at blive.

Du skal ikke holde dig tilbage fra at lave de personlige vinglas alene hvis du går rundt og tænker at du ikke har nogen fjerneste idé om design og gode finish. Der er nemlig sørget for at alle kan designe – også de mindre kreative personer, der egentlig aldrig har haft succes med hjemmelavede gaver og ting der skulle bruges i hjemmet.

Vælger du en hjemmeside som f.eks. Wanapix.dk, vil du opleve et system og et program der er meget brugervenligt og du kan derfor let designe smukke vinglas der én efter én får det personlige touch. Om du vælger at benytte de andre personers navne eller om du hellere vil skrive et ord der kendetegner dem hver især, så er det muligt at få det på glasset med gravering.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt det er noget du selv kan klare, så kan du altid forsøge dig frem på hjemmesiden og er du ikke tilfreds, så er der intet krav om at du køber det du har siddet og designet. Du kan til enhver tid slette det du har kreeret og starte forfra.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine