Om

VinForum begyndte som en idé i foråret 1997. På det tidspunkt var der 21 danske hjemmesider om vin og med min begyndende interesse for både Internettet og vin mente jeg, at der manglede et samlingssted for vin. Den 9. juni 1997 gik første udgave af siden i luften. Designet var ikke noget at komme efter og indholdet var naturligvis lidt tyndt i det. Men som en ren hobby var det enormt sjovt. Logo’et fra den gang findes endnu. Det ser således ud:

Vinforum gammelt logo

Det store “gennembrud” for VinForum skete i april 1999, mens jeg boede i Tyskland og klarede opdateringen derfra (det er det, der er så smart med nettet…). Da introducerede jeg et auktionssystem på siten – i øvrigt en af de første online auktioner i Danmark overhovedet. Det trak mange nye brugere til og vedbliver at være det mest besøgte område på VinForum. På VinForum VinAuktion sættes der små 2.000 auktioner i gang om måneden og omsætningen er omkring 1 mill. kr. hver måned. Det er klart det største online marked for vin herhjemme.

Informationsdelen på VinForum er også et fokusområde. Der leveres nyheder, man kan læse om vin i Vinens ABC eller følge med i den ugentlige VinTest, hvor jeg prøvesmager vin fra danske vinhandlere. Dette er der små 30.000 brugere der gør, bl.a. de godt 7.000 personer, der abonnerer på det ugentlige nyhedsbrev, VinForum Nyt.

Er du vinhandler kan du gratis tilmelde dit vinfirma i vores to databaser under VinFirmaer. Du er selvfølgelig også velkommen til at annoncere på siden og dermed ramme din målgruppe præcist. Du kan læse mere om reklamemulighederne her.

Ved siden af VinForum driver jeg et digitalt marketing bureau JPO Marketing, som er et performance og ROI drevet bureau, der lever af at levere løsninger, der kraftigt forbedrer vores kunders salg og omsætning.

Jeg har også min egen blog på Jan P. Olsen, hvor du kan læse mere om min hverdag og få gode råd og tips om mad & vin, træning, iværksætter og mere personlige ting.

VinForum er en personligt ejet virksomhed og er et registreret varemærke ® med registreringsnummer: VR 2001 02747 og navnet må således ikke anvendes uden udtrykkelig godkendelse fra mig.

Såfremt du har ideer eller kommentarer til VinForum er du altid velkommen til at kontakte mig på jo@vinforum.dk.

God fornøjelse med VinForum,

Jan P. Olsen

VinForum
Martin Luther Kings Vej 25
2450 København SV

Sælg eller køb vin på VinForum VinAuktion