Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/vinforum.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 0
Vinnyheder - nyheder fra vinens verden
torsdag 28. maj 2020
Forside >> Nyheder

Nyheder

Her finder du de sidste nyheder fra vinens verden.

Nyt dansk vinmagasin – måske!

VANG vinblad

Et nyt dansk trykt vinmagasin er i støbeskeen og vil udkomme i februar måned, hvis alt går efter planen. Bladet kaldes VANG og bagmændene bag er Michael Weinmensch, Anders Busk og Tue Bach, der også står bag bloggen/firmaet, Vinsvin. Bladet skal være uafhængigt og nytænkende og vil forsøge at udkomme uden annoncekroner og censurerede anmeldelser. Samtidigt skal det være gratis og ... Læs mere »

Vinfirmaer opruster på Bourgogne-fronten

Flere vinfirmaer opruster på Bourgogne-fronten ved at inkludere flere domæner og vinhuse i deres portefølje. Vinens Verden Hos Vinens Verden i Odense har man fået forhandlingen af 10 nye domæner fra Bourgogne i sortimentet. Der er tale om meget forskellige domæner fra stort set alle egne af Bourgogne. Her er en kort oversigt over dem: Domaine Dominique Piron – Beaujolais fra ... Læs mere »

Sherry Week – En uge i Sherry’ens tegn

sherry week

Sherry Week er en tilbagevendende begivenhed, som er igangsat af nogle engagerede “Certified Sherry Educators”. Den finder i år sted i uge 23 fra den 2. til 8. juni. Ideen og konceptet bag Sherry Week er at sætte fokus på Sherry overalt på kloden vil at lave events og arrangementer, som så deles via hjemmesiden og de sociale medier. I ... Læs mere »

Så er det tid til DM i vinsmagning

Den 4. maj 2014 har du mulighed for at blive Danmarksmester i vinsmagning, når det første “Åbne Danmarksmesterskab i blindsmagning” løber af stablen. Det er magasinet gastro og Vinakademiet, der står bag konkurrencen og med bagmændene René Langdahl Jørgensen og Thomas Ilkjær i spidsen. Ideen er kendt fra andre lignende konkurrencer internationalt, hvor hold konkurrerer mod hinanden i en åben ... Læs mere »

CBS Vinklub nummer to i prestigefyldt konkurrence

CBS vinklub kom på podiet i præstigefyldt, international vinsmagningskonkurrence. CBS Wine kom på andenpladsen, da vinklubben i weekenden konkurrerede mod sommelierstuderende fra hele verden, i den præstigefyldte vinkonkurrence, Millésime, der blev afholdt på den berømte hotel- og restaurant skole: Ecole hôtelière de Lausanne i Schweiz. De fem CBS studerende leverede en solid indsats denne weekend, og gik uden problemer videre til ... Læs mere »

Sensorist – Vintermometer og hygrometer

sensorist til vin

Sensorist er et nyt dansk udviklet system til måling og overvågning af temperatur og luftfugtighed i vinkældre og andre rum. Det er oprindeligt tiltænkt til vinkældre, men der er naturligvis ikke noget i vejen for at du også kan bruge systemet i andre rum, f.eks. et drivhus eller en garage. Alle informationer om temperatur og fugtighed bliver registreret online og ... Læs mere »

Riedel Coca Cola Glas – det optimale cola glas

riedel coca-cola glas

Producenten af eksklusive vinglas, det østrigske firma Riedel, går nu for første gang uden for vin- og spiritusbranchen og lancerer et Riedel Coca Cola glas. Udviklingen af glasset er sket i samarbejde med Coca-Cola. Coca Cola glasset er udviklet af et smagepanel med 10. generation af Riedel familien i spidsen, Georg J. Riedel. Panelet bestod af flere af Coca Colas ... Læs mere »

Prins Henrik æresmedlem hos Dansk Sommelier Forening

HKH Prins Henrik er blevet udnævnt som æresmedlem i Dansk Sommelier Forening. Det blev market på Amalienborg, hvor Tim Vollerslev og Christian Aarø overrakte proptrækkeremblemet til Prinsgemalen. Normalt skal der en optagelsesprøve til for at blive medlem, men Prins Henriks mange år som vinproducent på Chateau Cayx i Cahors og hans indsats for gastronomi i Danmark gjorde ham oplagt som ... Læs mere »

Champagne leveres med drone i skibar

For et par uger siden skrev vi om hvordan man begynder at anvende droner i overvågning af vinmarker. Men droner kan naturligvis også anvendes til levering af vin eller som i dette tilfælde champagne til en skibar i Verbier i alperne. Dejligt med champagne og sikkert en god tur ned fra hvad der ser ud til at være en højtbeliggende ... Læs mere »

Drouhin sætter en del af vinkælderen på auktion

Auktionshuset Sotheby’s udnytter nu den store efterspørgsel efter Bourgogne vin ved at gennemføre et salg af sjældne årgange fra 5 årtier direkte fra kældrene hos Maison Joseph Drouhin. Sotheby’s holder auktionen den 8. marts i New York og den vil bestå at 1.925 flasker, der kommer direkte fra Drouhins kældre i Bourgogne. Det forventes at auktionen vil indbringe op imod ... Læs mere »