Annoncering

Hurtig, effektiv og målbar annoncering

VinForum er den ældste og et af de mest besøgte websites om vin i Danmark. Siden starten i 1997 har VinForum konstant udviklet sig og er i dag stedet på nettet, hvor man møder flest købelystne vinforbrugere. Derfor er VinForum et oplagt sted at annoncere for vinhandlere og andre, der ønsker en vininteresserede målgruppe.

Du kan få de sidste besøgstal ved at skrive til jo@vinforum.dk.

For at tilgodese både vinfirmaer og andre annoncører, tilbyder VinForum flere forskellige annoncemuligheder. Fælles for dem alle er, at de medvirker til at skabe handling og give resultater for annoncøren. Og selvfølgelig er de målbare – du har adgang til online statistik og får tilsendt en rapport via e-mail hver uge med resultaterne.

Annonceformater

E-mail nyhedsbrev

VinForum Nyt sendes hver fredag via e-mail til over 7.000 abonnenter. Her har du mulighed for både en grafisk annonce eller en tekst-annonce.

Leaderboard Banner – 728 x 90 pixels

Vises mange steder på siden og placeres også midt i selve artiklerne, så synligheden øges.

Skyscraper – 160 x 600 pixels

Denne høje annonce vises i marginen på de fleste af VinForums sider. På grund af højden har den stor synlighed. Annoncen vises i rotation på alle sider.

Rektangel – 300 x 250 pixels

Denne store og meget synlige annonce vises i marginen på de fleste af VinForums sider, bl.a. forsiden.

Stort Banner – 930 x 180 pixels

Vises udvalgte steder og har stor synlighed.

Andre muligheder

Har du andre ideer er vi åbne – lad os drøfte det.

Pris

Alle skal gerne kunne være med – også den lille vinhandler. Derfor starter priserne ved kun 1.000,- kr. ekskl. moms. Vi bistår gerne med bannerproduktion mod betaling.

Kontakt

Jan Olsen
jo@vinforum.dk

Sælg eller køb vin på VinForum VinAuktion