• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Vinsmagning med bornholmske specialiteter

26. august 2005

Så er der lejlighed til at smage vin fra 3 danske vinfirmaer og kombinere det med bornholmske specialiteter. Vinmarkedet, der er lagerfællesskab mellem de tre selvstændige firmaer Vinpakken.dk, Epicur og ToppVine holder torsdag 1. september kl. 13-18, fredag 2. september kl. 13-18 og lørdag 3. september kl. 10-15 gratis vinsmagning i lokalerne på Telegrafvej 5 i Ballerup ved København.

Men de beøgende vil ikke alene kunne smage en lang række fremragende vine, de vil også blive tilbudt smagsprøver af en række bornholmske produkter:

”Vi vil rette fokus på regional madkultur ved en række arrangementer landet over i løbet af det kommende halve år. Vi lægger ud med de bornholmske produkter, som jeg jo kender gennem de seneste 15 års hyppige ophold på øen. Og vi vil gerne inspirere vore kunder til at tænke på samspil mellem vin og mad. Derfor opfordrer jeg altid kunderne til at starte med at vælge vin og derefter finde de retter, der passer til. Alt for mange gør det omvendt,” siger Karsten Madsen, direktør for ToppVine og en af de tre arrangører bag de tre dages garagesalg.

Udover vinsmagning og et beskedent udvalg af de bornholmske lækkerier byder lagersalget også på en lang række favorable tilbud med solide rabatter på de mere end 300 vine, som de tre importører tilsammen har på hylderne.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine