28. august 2009

Vinbaren Tire-Bouchon i København starter nu sin egen vinskole. Der udbydes 10 vinkurser til alle, som ønsker at vide mere om franske vine og de franske vinregioner. Sommelieren Nanna Gårdbo Poezevara, kokken Eric Vincent Poezevara (begge restaurant l’Education Nationale) og vinimportøren Corentin Bauer (Vinea Nordic) fortæller om geografi, historie, produktion, smag, duft og meget mere.

Den praktiske del indeholder smagning af specielt udvalgte vine og kulinariske specialiteter. Fokus er lagt på det sanselige og på forståelse af vinens struktur, så deltagerne kan lære at kombinere mad og vin. Der kommer seriøst indhold i både glassene og foredragene, men stilen på Tire-Bouchon er, som altid, afslappet og nede på jorden.

Det foregår Teglgårdsstrædet 5 og der er skole én tirsdag om måneden. Datoer fremgår af hjemmesiden, www.tire-bouchon.dk.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine