Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/vinforum.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 0
Så er det tid til DM i vinsmagning
torsdag 28. maj 2020
Forside >> Nyheder >> 2014 >> Så er det tid til DM i vinsmagning

Så er det tid til DM i vinsmagning

Den 4. maj 2014 har du mulighed for at blive Danmarksmester i vinsmagning, når det første “Åbne Danmarksmesterskab i blindsmagning” løber af stablen.

Det er magasinet gastro og Vinakademiet, der står bag konkurrencen og med bagmændene René Langdahl Jørgensen og Thomas Ilkjær i spidsen. Ideen er kendt fra andre lignende konkurrencer internationalt, hvor hold konkurrerer mod hinanden i en åben konkurrence.

For at kunne deltage skal man samle et hold på tre personer og det er udelukkende vinsmagningens kunst, der tæller – der er således ikke nogle teoretiske spørgsmål. Det gælder alene om at gætte, hvad der serveres i glassene.

Først dyster alle hold mod hinanden i 12 forskellige vine, der alle vil være klassiske og af god kvalitet. Derefter findes de tre bedste hold og disse konkurrerer i finalen i yderligere 3 vine, inden vinderen kåres. De bedste hold får også fine præmier – mon ikke fra de deltagende sponsorer.

Du kan læse mere på http://vinakademiet.dk/index.php/da/dm-i-blindsmagning, hvor du også kan tilmelde et hold – det koster 1.500 kr.

Om Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*