• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • CBS Vinklub nummer to i prestigefyldt konkurrence

26. marts 2014

CBS vinklub kom på podiet i præstigefyldt, international vinsmagningskonkurrence. CBS Wine kom på andenpladsen, da vinklubben i weekenden konkurrerede mod sommelierstuderende fra hele verden, i den præstigefyldte vinkonkurrence, Millésime, der blev afholdt på den berømte hotel- og restaurant skole: Ecole hôtelière de Lausanne i Schweiz.

cbs wineDe fem CBS studerende leverede en solid indsats denne weekend, og gik uden problemer videre til finalen, hvor de desværre måtte se sig slået af holdet fra Oxford. Formand for CBS Wine, Peter Buch Hansen, er da også tilfreds med resultatet: ”Selvom det altid er ærgerligt at blive nummer to, synes jeg, vi har god grund til at være stolte over resultatet – det var meget tæt til sidst”. I finalen skulle en rødvin og en hvidvin gættes. Ingen af holdene gættede rigtigt, men Oxford var en smugle tættere på end CBS.

I år stiller CBS Wine op i yderligere tre konkurrence: Sciences Po International Tasting (afholdes i Champagne), Left Bank Bordeaux Cup (afholdes i Bordeaux) og ikke mindst DM i blindsmagning den 4. maj. Konkurrenceprogrammet er således større end tidligere, og forventningerne fejler heller ikke noget:

”Vi har aldrig stillet op i en konkurrence uden at komme på podiet, men i år skulle det gerne blive til guld i mindst én af konkurrencerne” – siger Peter Buch Hansen. Næste konkurrence er Sciences Po International Tasting den 5. april i Ay i Champagne, Frankrig.

CBS Wine er en vinklub for de 18.000 studerende på Copenhagen Business School. Vinklubben blev grundlagt i 2010 af formand og HA(kom.)-studerende Peter Buch Hansen og næstformand og BLC studerende Søren Riber. CBS Wine har afholdt en smagning hver måned lige siden grundlæggelsen samt tilbudt gode studievenlige vinrabatter til de studerende på CBS. For mere information se: www.cbswine.dk eller følg vinklubben og se billeder fra tidligere smagninger m.m på: www.facebook.com/cbswine.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine