21. december 2007

Efter godt 3 år på den danske vin- og magasinscene må Vinmagasinet give op. Herning-virksomheden Vermø, der ejer bladet, har af økonomiske årsager valgt at standse udgivelsen af Vinmagasinet. Efter 32 numre står Vinmagasinet uden udgiver, idet det Herning-baserede reklamebureau, Vermø A/S, har valgt at trække sig ud af projektet.

Vinmagasinet udkom første gang i november 2004, hvor 4 entusiastiske personer havde skudt sparepengene i projektet. Rent økonomisk var det dog vanskeligt at få tingene til at hænge sammen og Vermø-gruppen trådte til og købte magasinet, dog stadig med utrættelige Ib Sørensen i spidsen.

Ifølge netop Ib Sørensen er Vermøs afgørelse faldet på et tidspunkt, hvor Vinmagasinet ellers var godt i gang med at forankre sig i vinbranchen og konsolidere sin faste plads i det gastronomiske mediebillede. ”Magasinet har siden i sommer gennemgået en omfattende renovering både journalistisk og i forhold til layout, og der er masser af entusiasme og virkelyst hos den faste redaktion”, fortæller Ib Sørensen. ”Derfor er vi fast besluttet på at finde en måde at føre energien videre på; forhåbentligt med en ny udgiver fra starten af det nye år.”

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine