Warning: Declaration of tie_mega_menu_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = NULL, $id = 0) in /var/www/vinforum.dk/public_html/wp-content/themes/sahifa/functions/theme-functions.php on line 0
Vinkælder; et must for livsnyderen
torsdag 28. maj 2020
Forside >> Blog >> Vinkælder; et must for livsnyderen

Vinkælder; et must for livsnyderen

Har du altid drømt om at pryde dit lidt almindelige hjem med en bar eller en hyggelig vinkælder? Vil du imponere vennerne med en kreativ indretning, hvor timerne sammen flyver afsted til et glas god rødvin?

Her får du et par gode tips til den unikke vinkælder.

Vinkælder med plads til samvær

Først og fremmest er det vigtigt at forstå at en vinkælder ikke nødvendigvis behøver at være i en fysisk kælder. Har du en kælder i dit hus er det den perfekte mulighed, men bor du i et hjem uden kælder, så kan et tempereret værksted eller pulterkammer tjene det samme formål.

Dernæst skal du gøre op med dig selv, hvad du ønsker at formålet med vinkælderen skal være. Ønsker du en vinkælder, hvor vinen blot skal opbevares eller er du snarere til et rum, hvor samværet også har en værdi?

 

Hvis du ønsker at vinkælderen eller hjemmebaren også kan huse gæster, så må rummet ikke være for småt, og du skal huske at gøre atmosfæren unik og hyggelig.

Vinbodega; sådan får du en autentisk indretning

Når du har fundet det helt rigtige sted til din vinkælder eller hjemmebar, så er det essentielt at du vælger den helt rigtige indretning, for hvad kan et par stearinlys og nogle brugte vintønder ikke gøre ved stemningen?

Især er dæmpet belysning og de velkendte vintønder en god løsning. De kan bruges både som opbevaring til vinen samt borde til gæsterne. Er det lige noget for dig, så køb de flotte brugte vintønder her.

Udover vintønderne kan det være en god idé at tænke på ting til væggene. Hvis vinbodegaen skal give en stemning af fransk landidyl, så skal du vælge billeder og lamper i den stil. Hvis du derimod ønsker et mere dansk udtryk, så lad dig inspirere af de velkendte brune farver fra gadernes værtshus.

Om Jan Olsen

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*