• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • VinForum.dk bedste danske website om vin

20. januar 2006

Tak fordi du bruger VinForum. Din opbakning og feedback har gjort VinForum til den største danske website om vin. Og nu også til en af de bedste (lidt selvros skal der være plads til en gang imellem). I hvert fald hvis man skal tro Berlingske Tidende, der den 14. januar 2006 bragte artiklen “Guide til vinsider på nettet”. Her gennemgås forskellige danske og udenlandske websites. Det hedder indledningsvist:

“Det danske site vinforum.dk og engelske Decanter er nogle af de bedre hjemme-sider – og så er de gratis.”

Længere nede i artiklen skriver Berlingske:

“I Danmark kan man finde flere gode sites. www.vinforum.dk er et af de mest seriøse. Ligesom i Decanter kan man finde en bred vifte af informationer lige fra nyheder, småartikler og anmeldelser. Vinforum er på ingen måde så omfangsrigt som Decanter, men til gengæld har det den fordel for danske forbrugere, at sitet har en aktivitetskalender, der opslår kommende vinarrangementer – det vil sige smagninger, vinfestivaler og winemakers dinners. Derudover finder man en sektion med online-auktioner for dem, der er til køb og salg af vin. Vinforum er naturligvis på dansk, det er gratis og opdateres cirka en gang om ugen.”

VinForum kritiseres lidt i artiklen for ikke at have en liste over danske vinimportører. Det er selvfølgelig lidt kedeligt, når det faktisk ikke er tilfældet! Vil du finde en importør eller forhandler kan du blot teste vores søgemaskine her:
http://search.vinforum.dk

Den anden danske website, der nævnes er Vinbladet.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine