• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Vin med lav alkoholprocent til frokost

28. juli 2000

Vinproducenter i Gascogne er begyndt at fremstille vin med lavere alkoholprocent for at tækkes ungdommen, der hellere drikker vand til frokost end vin.

Vinen, vin de soif – vin for de tørstige, indeholder mindre end 10% alkohol og er målrettet mod de unge forretningsfolk, der efter frokost vil være friske og kvikke. En målgruppe der er stærkt stigende i de større byer i Frankrig. Samtidig falder vinforbruget i restauranter, da de fleste unge mennesker drikker vand til frokost og ikke vin, som den ældre generation.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine