1. september 2005

Det blev en gigantisk succes, da der under Madfestivalen i Tivoli blev præsenteret sherry i Aktivitetskøkkenet. Den spektakulære oplevelse det er at se den spanske venenciador, Jesús Delgado svinge sin fyldte venencia op over hovedet og næsten uden at miste en dråbe fylde en hel håndfuld glas, trak næsten 1.000 mennesker til Aktivitetskøkkenet i løbet af de 5 timer, han var ”på arbejde”.

Indenfor i det nyindrettede, helt moderne Kvik-køkken, demonstrerede Rosa Sala Burgaya 9 forskellige tapas. Over køkkenbordet var anbragt spejle, således at det konstant fyldte Aktivitetskøkkens publikum kunne følge den inspirerende kogebogsforfatter og kursusholder. En helt unik spansk stemning var skabt. Til de forskellige tapas kunne publikum stifte bekendtskab med sherry, som kan købes i Danmark.

elementfoto22

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine