12. januar 2005

I de sidste uger har vi nok alle sammen været berørt af den voldsomme naturkatastrofe i Asien og ikke mindst dens forfærdelige følger. Jeg har tænkt meget over, hvordan VinForum kan medvirke til at samle midler ind til de berørte i området og efter et par henvendelser fra nogle brugere af vinauktionen og et enkelt vinfirma har jeg besluttet at afholde en velgørenheds-vinauktion.

Til auktionen har jeg brug for vin! Jeg vil derfor opfordre alle – både private og vinfirmaer – om at donere én eller flere flasker vin, som så efterfølgende sælges på auktionen uden mindstepris. Salgsprisen går ubeskåret til hjælpearbejdet og der beregnes selvfølgelig ikke gebyrer eller lignende af salget.
Selve auktionen starter fredag den 14. januar og løber til fredag den 21. januar kl. 12.00. Al vin der ønskes doneret bedes derfor afleveret/sendt hurtigst muligt.

Sammen med vinen, der indleveres, bedes du skrive dit navn/firmanavn samt om du ønsker at dit navn bliver offentliggjort i forbindelse med auktionen. Der udarbejdes en liste med alle bidragene, så snart de indløber.

Jeg håber du vil bakke op om denne auktion. Vin er jo en luksusvare – og måske nok en luksus, vi kan undvære lidt af i denne tid?

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 22145738 eller på jo@vinforum.dk. Vin kan afleveres/sendes til:

VinForum / Agilitor
Kastelsvej 6
4000 Roskilde
Att.: Jan Olsen

Du kan læse mere om auktionen her:
https://www.vinforum.dk/asienauktion/

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine