10. november 2004

Vinea Nordic hedder en ny vinhandel på Frederiksberg. I mandags var der åbningsreception og ejeren, franske Corentin Bauer, tog imod i de små, lyse lokaler. Bauers sortiment er fransk og af meget høj kvalitet. Det er bl.a. lykkedes ham at få agenturet på champagnehuset Egly-Ouriet (en af Parkers favoritter), Frédéric Magnien og Domaine Billard fra Bourgogne og superproducenten Henri Bonneau fra Châteauneuf-du-Pape.

Den mest spændende producent er dog nok Xavier Copel’s Primo Palatum. Det er vine, der er meget svære at få fat i, da de kun laves i yderst begrænsede mængder og selvfølgelig af meget høj kvalitet. Den mest spændende vin fra Primo Palatum var uden tvivl kultvinen fra Cahors “Mythologia” fra årgang 2000. En helt igennem stor oplevelse med flot intens og fyldig frugt og en skøn harmonisk smag med masser af kraft og saft. De har potentialet i Cahors – bare nogle flere ville forsøge at udnytte det!

Hvis du vil vide mere om Vinea Nordic og deres eksklusive sortiment, kan du besøge dem her:
http://www.vineanordic.com/

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine