• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Robert Parker og Agostini dropper retssagerne mod hinanden

6. november 2009

Robert Parker og og hans tidligere oversætter Hanna Agostini har droppet deres respektive retssager mod hinanden. Den første sag blev indledt af Parker, der anklagede Agostini for brug af hans Wine Advocate brevpapir i 2002. I en anden retssag, som stammer fra de samme begivenheder, er Agostini sigtet for bedrageri og tillidsbrud i Bordeaux, hvor en dom forventes i denne uge. Hun er anklaget for forfalskning og brug af forfalskede dokumenter, hvor hun bl.a. har brugt Wine Advocate brevpapir på ni fakturaer over for det hollandske vinfirma Geens.

Da Parker droppede sin sag mod Agostini blev dette fulgt op af Agostini, der droppede sin egen sag mod Parker. Den sag gik på, at Parker havde fremsat nedsættende bemærkninger om hende på sin hjemmeside i november 2007. Agostini havde allerede vundet en injuriesag mod Parker i marts 2008, hvor Parker blev idømt en bøde på € 2.000. Men nu er “krigen” altså stoppet.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine