21. juni 2021

Leder du efter mere plads og smarte alternativer til dit køkken? Det kan være en god ide at opgradere køkkenets skuffer og låger for at udnytte mest muligt plads på den bedste måde. Med nyhedsopdaterede køkkenlåger i høj kvalitet sikrer du dig et æstetisk smukt køkken med god plads til både vinflasker, gastronomisk udstyr og andet køkkengrej uden at gå på kompromis med køkkenets udseende. 

Hvis du har brug for ekstra rum til dine vinflasker i køkkenet, kan det være du bør holde øjnene åbne med køkkenlåger og –skuffer fra. Der findes et hav af forskellige mulige løsninger på pladsmangel, og der kan i de fleste tilfælde være brug for nye køkkenlåger. Lige meget dit køkkens stand, størrelse og udsende, kan du med ét forvandle husets vigtigste rum til et iøjnefaldende og lækkert sted, der er selv de dyreste flasker vin værdig. Drømmer du om mere plads i dit køkken? Så tag og find nye låger til dit IKEA køkken.

Hvorfor nye køkkenlåger 

Køkkenets låger, er for de fleste blot til for at give brugeren noget pænt at kigge på. De skaber og styrker stemningen, der er at finde i køkkenet, men de kan meget mere end blot det. En kombination af nye låger og skuffer til køkkenet kan skabe nyt rum til genstande, der ofte ikke er i plads til uden at udvide køkkenets størrelse.  

Køkken: unsplash
Vin: unsplash

Det kan være et alternativ for tætte og små køkkener, at have et skuffeparti helt uden låger. Dette gør op med det tætte kompakte køkken og skaber luft så rummet ikke ser nær så sammenpresset og småt ud. Dette vil få det forhenværende skuffeparti til at fungere som en hylde. Et oplagt sted, at kunne ligge vinflasker for at give køkkenet et interessant og smart udseende. En genial ide for køkkenejeren, der har brug for mere plads. 

I andre tilfælde kan det være en mulighed at vælge ekstra høje skuffer. Ikke nok med at der nu er potentiale for at opbevare vinflaskerne skjult, så skaber det også dynamisk og sammenhængende udtryk i køkkenet. Iøjnefaldende store køkkenlåger bryder op med normerne og skaber interessante muligheder for valg af låger. Køkkenet kan let komme til at se mere råt og rustikt ud ved valg at naturfarvede, tykke trælåger i dybe toner. De høje skuffer skaber også plads til specielt store køkkenværktøjer og –genstande såsom røremaskiner. 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine