• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Philipson Wine overtager spanske Enate

18. august 2006

Philipson Wine skal fremover stå for distributionen af den spanske producent Enate’s vine. Enate ligger i det smukke og spændende område Somontano i det nordlige Spanien. Regionens navn kan oversættes “under bjergene” og hentyder til placeringen ved foden af Pyrenæerne.

“Klimaet med kølige nætter og varme dagstimer giver optimale forhold for vindyrkning og det forsøger Enate at omsætte til vine af meget stor klasse.”, skriver Philipson Wine i en pressemeddelelse og fortsætter: “Enate har til huse i et sandt arkitektonisk mesterværk. I 1991 byggede man Vinedo Crianzas del Alto Aragón udfra devisen “concept of surprise”. Idéen var at man skulle drages og overraskes, når man kom til Enate. En fantastisk vinproduktion blandet med kunstudstillinger og moderne arkitektur har vakt interesse og anerkendelse verden over. Enate ejer 500 ha vinmarker i Enate og Cregenzán dalene.”

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine