• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Philipson Wine overtager Casa Lapostolle

7. juli 2006

Philipson Wine er ny agent for det chilenske vinhus Casa Lapostolle. Det oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Casa Lapostolle hører til blandt de bedste vinhuse i Chile. Vingården ejes af den berømte Marnier-famille, som bl.a. også producerer Grand Marnier. Derfor forsøger Casa Lapostolle at fremstille vine, der forener fransk ekspertise og det suveræne klima i Chile. Således er vinmageren fransk, Jacques Begarie, og den verdensomrejsende ønolog Michel Rolland er konsulent.

Vingården producerer sine vine på druer høstet på udvalgte marker i Casablanca, Colchagua og Rapel Valley. Der anvendes hovedsageligt druer fra vinmarker, som er under vingårdens ejerskab. Vingården ejer ialt 300 ha vinmarker, heriblandt en af Chiles mest berømte vinmarker, Clos Apalta i Colchagua Valley. Philipson Wine optager forhandlingen af hele Casa Lapostolle´s sortiment, hvilket vil sige ialt 12 vine, fordelt på serierne; Classic, Tanao, Cuvee Alexandre og den absolutte topvin Clos Apalta. Vinene forventes at være på lager fra slutningen af august.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine