• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Philipson Wine overtager Cantine Due Palme

5. maj 2006

Vinene fra Cantine Due Palme i Puglia på den italienske støvlehæl skal fremover sælges af Philipson Wine. Efter at Promessa er forsvundet til Dansk Supermarked er det lykkedes Philipson Wine at få eneforhandlingen af Due Palmes vine i Danmark. Indtil nu har vinene bl.a. været solgt af Wine Group og Toscavini.

Cantine Due Palme er et moderne koorperativ, der ligger i byen Cellino San Marco mellem provinserne Brindisi, Lecce og Taranto i Puglias vinproducerende område Salento. Due Palme blev skabt i 1989 af 400 lokale vinprocenter, der primært dyrker de regionale druer: Negroamaro, Malvasia og Primitivo.

Vinområdet omkring Cellino San Marco er særdeles velegnet til vindyrkning og Due Palme har vist sig som en af de bedre ambassører for Puglias vinproduktion – stilrene, frugtrige og karakterfyldte vine med stor respekt for områdets traditioner, men ligeså meget med en nødvendig moderne stil, der virkelig har betydet, at Cantine Due Palme har fundet beundrere verden over.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine