• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Philipson Wine kræver erstatning for mistet agentur

2. maj 2006

Philipson Wine føler sig snydt efter at Coop har overtaget distributionen af argentinske Argento og Malambo. Argento Wine Company vil, imod aftale med Philipson Wine, aftappe vinene i BIB (Bag-In-Box) lokalt i Danmark og sende de kendte brands Argento og Malambo i supermarkedskæden for at prøve på at opnå større volumen. Argento og Malambo indgår i vinmageren Catena’s portefølje.

Philipson Wine har rejst et erstatningkrav overfor Argento Wine Company, da dette aftalebrud påfører Philipson Wine et stort tab. Philipson Wine har gennem længere tid satset meget på det enestående forhold der er mellem pris og kvalitet hos de bedste producenter i Argentina. I løbet af de næste 2 uger sender Philipson Wine 11 nye vine fra Argentina på markedet.

Måske Philipson Wine’s salg af andre argentinske vine end Catenas også har medvirket til bruddet fra Argento Wine Company?

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine