27. januar 2006

Nu bliver det muligt at søge i alle Robert Parker’s vinbedømmelser via et interface på mobiltelefonen. Et amerikansk firma, mFoundry, har indgået et partnerskab med eRobertParker.com, så alle Robert Parker’s smagenotater og points nu kan downloades til en mobiltelefon. Det bliver således muligt for vinentusiaster at have direkte adgang til Parker’s database, når de er i vinbutikker eller på restaurant.

mFoundry’s applikation gør det muligt at søge vin efter region, druetype, årgang, points, producent og pris. Der bliver pgså adgang til Parker’s årgangsskema, Wine of The Day m.m.

“Jeg er vældig glad for, at eRobertparker.com’s services nu udvides til mobiltelefoner. Denne applikation er et perfekt supplement til vores abonnenters travle livstil.”, udtaler Robert Parker i forbindelse med introduktionen.

Til en start er det kun det amerikanske mobilselskab Sprint’s kunder, der kan udnytte den nye applikation. Om den kommer til Europa og Danmark er uvist.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine