• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Parker: Jeg er en skydeskive og bliver misforstået

24. marts 2006

Robert Parker går til modangreb på Hugh Johnson og britiske vinskribenter. I et interview går han efter Hugh Johnson, som har anklaget Parker for at være “smagens diktator”. “Hugh Johnson har sammenlignet mig med George Bush. Jeg beundrer Hugh, men med den udtalelse gik han under bæltestedet”, sagde Parker.

Parker kritiserede i det hele taget de britiske vinskribenter, som han kaldte gammeldags, aristokratiske og i forening med de gamle adelige Bordeaux-traditioner. Parker gjorde også opmærksom på, at før hans egen indtræden på den internationale vinscene, var vinbedømmelser langt fra objektive.

Parker føler også at han alene er skydeskive, når 100-point skalaen kritiseres eller når vinkritikeres indflydelse diskuteres. Andre amerikanske vinmedier bør også stå for skud mener han.

Parker medgav dog også at personer, der er ledende på deres område, ofte bliver efterlignet og kritiseret og at han nok ikke havde gjort nok for at undgå den megen opmærksomhed…

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine