• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Nyt IT system gør livet lettere for vinimportører

19. januar 2007

softwareprogram skal hjælpe vinimportører med den tunge papirgang. Der findes tusindvis af vinimportører i Danmark og størrelsen varierer lige fra bibeskæftigelsen i carporten, til de store etablerede firmaer. Uanset størrelsen er det de samme udfordringer de står overfor, f.eks. afregning af afgifter til staten hver måned i forbindelse med import af alkohol, pant, emballage med mere.

Den komplicerede administration har sandsynligvis forårsaget grå hår hos flere i branchen før tid, men det har en dansk IT-virksomhed nu sørget for er slut. Winol, som det danske firma hedder, har som de første udviklet et IT-system, Bacchus, der tager kampen op med den besværlige administration, og klarer den let, hurtigt og sikkert. Systemet kan, udover at håndtere afgifter, også klare almindelige administrative opgaver som logistik, ordrestyring, kundekartotek og meget mere.

Desuden tager Winol sig også af sikkerhed og backup uden det koster ekstra. Winol er stiftet i 2006 og er en del af Medol-koncernen, der er kendt for at levere sikre Internetbaserede løsninger til sundhedssektoren, herunder læger, specialister med flere. Firmaet har derfor stor erfaring med denne slags systemer, ikke mindst når det kommer til afregning med det offentlige. En træls og tidskrævende, men nødvendig proces, er hermed gjort enkel og nem til en pris hvor alle kan være med.

Yderligere information kan fås hos:

Svend Lind

Administrerende direktør

Tlf.: 40 40 80 80

http://www.winol.dk/

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine