• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Nyt dansk vinfirma med journalist Karsten Madsen i spidsen

5. august 2005

Sammen med sin nærmeste familie har tidl. chefredaktør på Berlingske Tidende Karsten Madsen, 51, stiftet ToppVine aps.

De fire ejere Karina Topp, Zara Topp, Monica Kjeldsen og Karsten Madsen bor alle på Frederiksberg, der derfor også bliver virksomhedens hjemsted. ToppVine vil få lager og etablere lagersalg på Telegrafvej i Ballerup og satse på en lang række aktiviteter med blandt foredragsvirksomhed og smagninger over hele landet.

Bornholm, hvor hele Topp-familien har deres ferieboliger, vil også blive en naturlig arbejdsmark for ToppVine: ”Vi har allerede flere aktiviteter på bedding på Bornholm,” oplyser Karsten Madsen, der som led i forretningsplanerne vil udnytte sit brede kontaktnet på klippeøen.

”Vinimport er en hård, men spændende branche. I første omgang er det en udpræget nicheaktivitet for os. Men vi har da ambitioner om hurtigt at skabe os en god markedsposition,” fortæller Karsten Madsen, der bliver det ny selskabs direktør. ToppVine har indgået en række importaftaler med tyske, østrigske og franske producenter og har et åbningssortiment på cirka 30 forskellige vine, men tilbudet til kunderne bliver

toppvine

 

meget mere omfattende: ”I kraft af vore samarbejder med andre vinfirmaer vil vi have ca. 200 vine på hylderne”, forklarer Karsten Madsen.

”Vi har indgåe

t aftaler med en række mindre vinhuse, der nærmest betragter vinen som kunsthåndværk, og hvis kvalitetsprodukter ellers ikke ville introduceres her i landet. ToppVine skal satse på vin til den kvalitetsbevidste forbruger, der gerne vil have den personlige service og vejledning også om samhørighed mellem mad og vin,” siger Karsten Madsen. Det ny firmas slogan bli

ver ”Vine fra Topp – med sjæl og krop.”

 

ToppVine aps

Solsortvej 6

2000 Frederiksberg

Tlf. 20 16 39 20

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine