• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Nyd et ekstra godt glas vin herunder Corona pandemien

15. februar 2021

Sponsoreret af Lead Supply

Hvem nyder ikke at have et godt glas vin til aftensmaden? Det kan i den grad forstærke oplevelsen og gøre den endnu bedre. Selvom maden i sig selv kan være helt fantastisk, så hjælper det altid med en lækker vin, som du kan nyde ved siden af. Herunder pandemien så er det okay at vi er lidt ekstra søde ved os selv, f.eks. med et ekstra glas vin til maden.

Et hav af muligheder indenfor lækre vine

Der findes mange forskellige slags vine, og det kan være svært at vide præcis hvad for en du synes bedst om, før du har prøvet dig lidt frem. Vi er mange som måske afholder os lidt fra at investere i for meget vin, fordi de gode vine ofte kan koste lidt mere end hvad vi måske selv føler, giver mening at investere i. Men det er okay engang imellem at slå sig lidt løs, og hvordan skal du dog nogensinde finde ud af, hvad for en vin der er din yndlings, hvis ikke du tør betale lidt ekstra engang imellem? Selvom vinen ikke nødvendigvis kan baseres på prisen, så bør du klart smage både de lidt billigere og dem der koster lidt mere.

Især under pandemien hvor vi alle sammen savner at komme ud at spise og nyde god mad og alkohol i godt selskab, så kan det være en lille gave til dig selv, at købe en vin som måske koster lidt mere. Her på siden kan du finde tonsvis af guides, tests og meget mere, som kan lede dig i retningen af, hvad for en vin du bør vælge. Måske er 2021 året hvor du overvejer at investere i vine? Mange har fået mere tid på hænderne under Covid-19, derfor er det i stigende grad blevet populært at investere i dyre vine, da de ved korrekt lagring kan blive mere værd med tiden.

Der findes nok ikke noget som en sikker investering, men investering i de helt rigtige vine er forbundet med lav risiko. Nogle vælger at gå på jagt efter billige forbrugslån, med det formål at bruge dem til at investere i dyre vine. Det er dog ikke anbefalelsesværdigt, da man virkelig skal vide hvad man laver, hvis det ikke skal blive til en dårlig forretning. Så pas på med det – måske det bedre at holde sig til at nyde de gode druer evt. med en bid mad.

Vi er mange vin-glade danskere

Der findes mange vin-glade mennesker herhjemme i Danmark. Men det er primært danskere fra 30 og op som for alvor sætter pris på et godt glas rødvin. Mange ældre mennesker er også vilde med at få et glas i ny og næ, især i disse tider. Selvom du måske ikke har så mange penge at gøre godt med, så kan du sagtens tillade dig at forkæle dig selv lidt, men husk at finde en god balance.

Selvfølgelig fortjener du at blive forkælet, men der ingen grund til at du bruger alle dine penge på det. Du kan som sagt snildt finde nogle gode vine som ikke koster alverden. Flere og flere ældre oplever dog også at have endnu færre penge, eftersom mange af dem bidrager til bankernes overskud via høje bankgebyrer. Sørg for at finde en balance imellem hvad du har på din konto og hvad du kan tillade dig at bruge. Vi har alle brug for et godt glas vin engang imellem.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine