25. september 2000

På fredag den 29. september kl. 14.00 åbner “bottleshop.dk” (en aktivitet under Australian Wine Import ApS) en vinshop i Roskilde. Forretningen er beliggende på Haraldsborgvej 12. Åbningstiden vil være fredag fra kl. 14 – 18 og lørdag fra kl. 10 – 14.

På åbningsdagene vil der være smagning af Australske vine. Der vil i shoppen altid være åbne flasker vin til smagning, så man har mulighed for at smage før man køber. “Sortimentet i shoppen vil ikke være det samme ensartede udvalg, som man finder i andre vinbutikker. Vores vareudvalg vil bære præg af egen import samt import fra mindre danske importører og udenlandske importører”, siger Tom Laursen fra butikken.

Fra i dag den 25. september vil en ny version af den online-shop være tilgængelig på nettet, bl.a. med et forbedret shopping-system.

Australian Wine Import ApS blev etableret i 1988 med det formål, at importere Australske kvalitetsvine til Danmark. I løbet af efteråret vil AWI dog også starte egen import af vine fra andre oversøiske områder.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine