16. marts 2007

Nu får den danske vin- og restaurantbranche en seriøs og omfattende grunduddannelse inden for vin og drikkevarer. Der er tale om en sommelieruddannelse i to trin. Uddannelsen henvender sig til alle med behov for en bred og grundig viden om vin og andre drikkevarer. Uddannelsen er et samarbejde mellem Hotel- og Restaurantskolen i København og Vinkällan, et svensk firma med ti års erfaring i sommelieruddannelser i Stockholm, Göteborg, Linköping og Helsingborg.

Uddannelsen begynder i efteråret 2007 (trin 1) og fortsætter i foråret 2008 (trin 2). Undervisningen foregår i Hotel- og Restaurantskolens lokaler i Niels Hemmingsens Gade 24 centralt i København. På uddannelsen får man bl.a. basisviden om verdens vigtigste vinområder, -typer og stilarter og druesorter. Der sættes også fokus på samspillet mellem mad og vin og sommelierens rolle på en restaurant.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine