7. juni 2007

Theis Vine styrker salgs- og marketingfunktionen ved at ansætte ny salgsdirektør fra 1. januar 2008. Det er Frans Fossing, der tiltræder den nyoprettede stilling som salgsdirektør hos Theis Vine og får det overordnede ansvar for vedligeholdelse og udvikling af salg og marketing. Frans Fossing kommer fra en tilsvarende stilling hos H.J. Hansen Vin A/S.

”Vi ser ansættelsen af Frans Fossing som en markant styrkelse af Theis Vine” udtaler administrerende direktør John Krøigaard-Larsen. ”Theis Vine er en udpræget vækstvirksomhed, og ansættelsen af Frans Fossing er en naturlig forlængelse af den vækststrategi, som er gældende for Theis Vine.”

Theis Vine har de senere oplevet høj vækst og købte bl.a. Vinhuset Millesime i bestræbelserne på at blive større. Med udgangspunkt i hovedkontoret i Odense, samt en afdeling i København, betjener virksomheden med 11 medarbejdere i dag mere end 2.000 professionelle kunder i Danmark. Virksomheden har egen eksportafdeling med datterselskab i Sverige, samt omfattende distribution i Norge.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine