3. januar 2008

Casa Danesi i Piemonte tilbyder udlejning af ferielejligheder midt i vinmarkerne. Casa Danesi blev grundlagt i august 2007, da Henrik Pedersen og Søren Grubbe Hansen faldt pladask for den charmerende vingård i Piemonte. Den lå og knejsede på en bakketop i byen Isola d’Asti og ventede utålmodigt på, at en kærlig hånd ville tage sig af renoveringen. Hver for sig havde Søren og Henrik længe gået og drømt om at lave deres helt egen vin, helst i Italien. Fælles venner fik dem bragt sammen, og dette nye bekendtskab resulterede i købet af Casa Danesi

Henrik er uddannet landmand, og passer sine Gotlandske økologiske får og lam hjemme på gården i Farum. Søren solgte sin tandlæge praksis for en del år siden, og var straks klar til at rykke teltpælene op og flytte til Italien. Selv om Søren har en engels tålmodighed, er den allerede sat på hård prøve, for det er ikke let at få Internet, skattekort, momsregistrering, banklån, sygesikring og ombygning til at gå smertefrit op i en højere enhed i et nyt land. Søren har holdt ud, og nu står 3 skønne ferieboliger klar til udlejning fra 1 maj 2008. Alle i nabolaget kalder selvfølgelig Søren og Henrik for Danesi. Casa Danesi, Danskernes Hus, kom gården til at hedde først i folkemunde og siden officielt.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine