• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Negocianten Millesima træder ind på det amerikanske marked

24. marts 2006

En af de førende negocianter i Bordeaux, Millesima, vil nu ekspandere på det amerikanske marked. Og Millesima vil være klar til “en primeur” kampagnen, der starter i næste måned.

Millesima, der er en af Europas førende postordrefirmaer for klassisk Bordeaux-vin, ekspanderer nu efter at amerikanerne har blødt op på den strikse lovgivning om salg af vin over de interne statsgrænser i USA. Lige nu kan der sælges vin i 38 stater.

“95% af vores direkte salg er i Europa”, siger Millesimas direktør Patrick Bernard og fortsætter “Vi vil gerne tage vores strategi med fokus på internet, postordre og print annoncering til et verdens største og mest interessante markeder”.

Millesima åbner en forretning i New York, da alle vinhandlere skal have en fysisk forretning og derefter skal sortimentet kunne sendes til resten af USA. Fokus bliver på Bordeaux Grand Cru Classé, hvor ca. 10% af allokationen for 2005 vil gå til amerikanerne.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine