• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Mouton Rothschild 82 som indkogt sauce

18. november 2005

Verdens dyreste pie – med bl.a. 2 fl. Mouton Rothschild 1982 som ingrediens – blev sat til livs i den forgangne uge. Denne 1. Cru sauce blev reduceret fra 2 til 1 fl. og anvendt i en engelsk pie, der også havde verdens dyreste champignoner og kød som ingredienser..

Pie’en blev lavet af Spencer Burge på Fence Gate Inn i Burnley i England. Kødet var japansk Wagyu kød til omkring 5.000 kr. kiloet og så sjældne kinesiske champignoner til ca. 20.000 kr. Desuden var der sorte trøfler i og forgyldte blade som pynt.

Til at skylle det hele ned valgte man 2 fl. Louis Roederer Cristal Rosé. Total set stod et stykke af denne Pie i 10.000 kr. – der var 8 stykker – også lige en flaske Cristal til 2.000 kr. oveni. Forhåbentlig har det smagt godt!

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine