Laudrup Vin & Gastronomi fejrer 15 års jubilæum med en gastronomisk og vinøs sanseoplevelse med fokus på velvære. Den 24. maj slår Laudrup Vin & Gastronomi dørene op for en inspirerende dag i gastronomiens tegn.
Der bliver mulighed for at udforske både vin og gastronomi i en afslappet wellness atmosfære med levende musik. Dog er vinen i højsædet. Der er mulighed for at få en snak og et glas vin med over 35 vinbønder fra 10 lande. Man kan møde bl.a. Bodegas Muga, Finca Allende, Vina Pedrosa, Artadi, Mustiguillo, Costers del Siurana, Altair, Colognole, Plantagenet, Yering Station og Champagne Mailly.
Der er arrangeret 8 små lukkede prestigesmagninger og her kan man få en enestående oplevelse med en kommenteret smagning af sjældne vine i et særligt kompetent forum. Dagen krydres med smagsprøver af spansk gastronomi og italienske delikatesser – f.eks. Serrano skinke, ost, pesto, kompot og chokolade.
Dagen igennem vil kendte kokke underholde på scenen med deres bedste tips og tricks og bud på tidens tendenser i gastronomiens verden. Mød bl.a. Bo Jacobsen fra Restaurationen, Rasmus Grønbech fra Restaurant Prémisse og Henrik Boserup.
Arrangementet finder sted den 24. maj i Axelborg Salen, København City på Axelborg – lige overfor Tivoli. Der er adgang enten i tidsrummet fra kl. 10.00 – 12.30 eller kl. 14.00 – 16.30. Entrébilletterne koster 300 kr. Ønskes det at deltage i en af de 8 prestigesmagninger koster billetterne til dette 150 kr. pr. smagning. Dagen sluttes af med en gallamiddag kl. 19.00 i Axelborg Salen. En billet til gallamiddagen med 15 eksklusive vine koster 1350 kr.
Man kan læse mere på www.laudrup.dk, hvor billetter kan købes.