• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Jean-Michel Cazes trækker sig fra Lynch-Bages

24. november 2006

Jean-Michel Cazes fra Lynch-Bages i Pauillac overlader nu styringen af slottet til sin søn, Jean-Charles. Cazes er en af de mest berømte vinmagere i Bordeaux. Ud over Lynch-Bages, der er en 5. Cru men opfører sig som en 2. Cru, ejer Cazes Chateau les Ormes de Pez i St-Estephe og Château Cordeillan-Bages i Pauillac, som nu er omdannet til hotel og restaurant med 2 Michelin stjerner. Desuden ejer Cazes to ejendomme i La Livinière appellationen i Minervois.

Indtil 2000 bestyrede Jean-Michel Cazes også Pichon-Baron, Suduiraut og en håndfuld andre ejendomme for forsikringsselskabet AXA Millesimes. I 2002 fik han en af Frankrigs højeste ordener, La Croix de Chevalier de la Légion d’Honneur.

Nu har familie-bestyrelsen, som også omfatter hans søstre, Sylvie Cazes-Regimbeau og Jacqueline Cazes-Pons, besluttet at sønnen Jean-Charles, 32, skal overtage direktørrollen. Dog vil Jean-Michel stadig have en mindre rolle i foretagendet.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine