• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Jaboulet går sammen med Perrin fra Beaucastel

2. oktober 2009

Den kendte Rhoneproducent Nicolas Jaboulet har lavet et samarbejde med Perrin fra Beaucastel. Det er Jaboulets første projekt siden han forlod familiefirmaet Maison Paul Jaboulet Aîné tidligere i år efter firmaet blev overtaget af familien Frey fra Chateau La Lagune i Bordeaux. Han arbejdede som salgsdirektør i firmaet, der nu kun har Frederic Jaboulet tilbage fra familien.

Samarbejdet mellem Jaboulet og Perrin skal fremstille små cuvéer på mellem 3-12.000 flasker fra det nordlige Rhone og flaske det på Perrins vingård i Orange i det sydlige Rhône. Samarbejdet giver mulighed for Perrin at komme ind på det nordlige område, men kan samtidigt holde det adskilt fra deres nuværende produktion.

De første vine vil være 2007 årgangen fra Hermitage, Cote Rotie og Saint Joseph. De vil nå markedet i Frankrig i denne måned. Planen er at man næste år også har vine fra Cornas, Saint Joseph og Crozes Hermitage.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine