• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Igen krig mellem engelske og amerikanske vinskribenter

31. marts 2013

I sidste uge svarede Robert Parker igen på engelske Hugh Johnson’s angreb. Og nu slår den engelske “jernlady”, Jancis Robinson, tilbage. Hun har skrevet et brev til både New York Times og International Herald Tribune. Hun afviser at der er et skel mellem den amerikanske og engelske opfattelse af vin. “Det er en god historie, men det passer ikke”, siger hun.

Selvom Robinson kaldte bataljen for en storm i et glas vin, var hun dog stærkt uenig med Parkers argument om en “klassekamp”. Hun afviser på det kraftigste ,at engelske journalister er i tæt forbund med det bestående (bl.a. aristokratiet i Bordeaux) mens amerikanerne er mere åbne over for nye metoder, vine og vinlande.

Og Robinson vil bestemt ikke give det indtryk, at hun er imod Parker: “Jeg prøver at undgå personlig kritik da jeg ved at, a) vinsmagning er en subjektiv opgave og b) Robert Parker gør et godt job. Ligesom jeg forsøger at gøre.”

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine