9. september 2005

Vinhøsten i Pomerol er nu også startet – to uger før end normalt. På de to topslotte Petrus og Trotanoy ser kvaliteten fantastisk ud, ifølge ejeren Christian Moueix. Merlot druen er modnet perfekt med et naturligt sukkerindhold, svarende til 14% alkohol.

“Druerne er fejlfri – jeg har ikke set noget lignende i mange år”, udtaler Moueix til Decanter.com. Også Gerard Perse fra Chateau Pavie i nabokommunen St. Emilion er yderst tilfreds med druernes kvalitet.

Nogle hævder at årgangen på højre bred bliver lige så god som 1998, måske endda bedre.

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine