• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Hennessy introducerer Cognac til 1 mill .kr.

20. december 2007

Hennessy har introduceret en ny Cognac til rekordprisen på 150.000 € eller ca. 1,1 mill. kr. “Beauté du Siècle Hennessy Cognac” er en sjælden, limiteret udgave, der leveres i en Baccarat krystalflaske i en speciel æske/kiste. Den er blended af kældermester Yann Fillioux og består af Hennessy cognac, der er op til 100 år gammel – den yngste er 47 år.

Flaskens kiste er lavet af 10 forskellige kunstnere i glas og aluminium. Den åbnes med en bronze-nøgle og en skjult knap udløser en bakke, som stille hæver flasken.

Cognac’en er lavet som en hyldest til Killian Hennessy, som i år er 100 år gammel. Han er 6. generation i Hennessy-dynastiet og var med til at gennemføre fusionen med Moët & Chandon i 1971 og skabelsen af LVMH-gruppen (Louis Vuitton Moet Hennessy) i 1987.

Den første flaske blev overrakt Killian Hennessy som en fødselsdagsgave og en anden blev doneret til Elizabeth Taylor’s AIDS velgørenhedsfond og bortauktioneret for 200.000 $. Andre er allerede solgt til købere i Asien, Europa og USA.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine