19. januar 2007

Der er altid nogle vingårdsbesøg man husker bedre end andre. Fra min tur til Washington State i maj 2006 husker jeg specielt besøget hos Gordon Brothers – en producent som for første gang netop er kommet til Danmark og forhandles af Nordic Wine Club.

Jeg deltog i Washington State Wine Experience og som afslutning på turen skulle vi have middag hos Gordon Brothers. Da vejret var fint blev det afholdt ude i det fri i et åbent telt. Gordon’s vinmarker ligger på en perfekt skråning ned mod Snake River (se billedet) og vores middag blev afholdt på et plateau oven over markerne med den mest fantastiske udsigt.

Som regel er det jo vin, der er hovedtemaet ved et vingårdsbesøg. Og vin var der også masser af her – både mængde og kvalitet var helt i top. Men det var golfen, der stjal billedet! Jeff Gordon havde stillet flere spande op med golfbolde og golfkøller var også til rådighed. Der blev udlovet præmier til de, der kunne slå en bold i floden – der var omkring 800 m.

For mig var golf en sport for folk over 40. Da jeg selv rundede 40 blev det til en sport for folk over 50! Men jeg må indrømme, at når man i første hug, efter kyndig vejledning naturligvis, rammer sådan en kugle bagi og ser den flyve i retning mod floden, så bliver man grebet af det! At de næste 20 slag, så var mere eller mindre mislykket er fuldstændig underordnet.

Og Jeff Gordon opnåede hvad han ville – de mange deltagere glemmer aldrig Gordon Brothers. Så når nu vinen er kommet til Danmark, må jeg hellere købe nogle flasker.

Og nej, jeg ramte ikke floden og det var der i øvrigt heller ikke andre, der gjorde…

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine