• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Flere gode meldinger om Bordeaux høsten 2000

27. oktober 2000

Der bliver ved med at komme positive beretninger om vinhøsten 2000 i Bordeaux. Senest er det Premier Grand Cru Classé slottet fra St. Emilion, Chateau Angelus, der melder om en fantastisk årgang. I følge WineToday.com, siger Hubert de Bouard de Laforest fra slottet, at årgangen er en af de 6 bedste i de sidste 50 år, men at høsten er lille på grund af den megen meldug og regn i juli måned. Bouard er især stolt over sin Cabernet Franc, som han kalder “magisk”.

Også på den anden side af floden, i Medoc, meldes der om gode resultater. Paul Pontallier fra Chateau Margaux siger til WineToday.com, at høsten var den nemmeste siden 1990 og at kvaliteten er i top. Men hvordan vinen bliver er endnu for svært at sige, mener Pontallier, der dog sammenligner den med 1985 eller 1986. Han siger dog også filosofisk, “at årgang 1900 var en fantastisk årgang for Chateau Margaux, så hvorfor ikke også årgang 2000?”

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine