26. april 2006

Et nyt firma i London vil arrangere private vinsmagninger med kendte vineksperter. Firmaet kalder sig Taste-In og de har overtalt nogle af Englands mest anerkendte vinpersonligheder til at stå for de eksklusive vinsmagninger i folks private stuer.

Steven Spurrier, Oz Clarke, Michael Broadbent, Tim Atkin, Charles Metcalfe, Robert Joseph og Joanna Simon er alle tilknyttet firmaet.

Med to vinsmagninger, Classic og Fine & Rare, vil Taste-In levere en vinekspert og en skræddersyet smagning til døren til priser startende på 13.000 kr. for 12 personer.

Taste-In samarbejder med leverandører som Majestic, Harrods, the Wine Society og Berry Bros og er overbevist om at de kan levere enhver vin, en kunde ønsker.

En aften starter med et glas champagne og derefter serveres 8 vine, som kommenteres af eksperten. Den sidste vin er blind og gæsterne skal forsøge at gætte. Den der kommer tættest på vinder en præmie fra Taste-In.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine