• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Det nødvendige udstyr til picnic’en

10. august 2007

Sommeren er endelig nået til Danmark. Det er tid til at leve livet udenfor i haven, ved grillen eller på en picnic i det grønne. Så opstemt af det gode vejr, besluttede min hustru og jeg at indtage aftensmåltidet i det fri ved Roskilde Fjord og med en forhåbentlig flot solnedgang ved fjorden. Det var en spontan beslutning, så maden blev take-away Sushi fra Restaurant Snekken ved Roskilde Havn og så en kølig chardonnay fra dagens prøvesmagning.

Vi var ikke just de eneste, der havde fået denne ide. Alligevel fik vi mange nysgerrige og undrende blikke, da vi pakkede vores ting ud og satte os tilrette på det medbragte tæppe. Det varede lidt inden det gik op for os, at det var vores praktiske glasholdere og vinkøler, der vakte så stor interesse! Vi bruger nemlig de såkaldte SteadySticks, som stikkes fast i jorden og hvor vinglasset så kan hænge uden at vælte, som det som regel ellers gør, hvis det står på tæppet eller jorden. Og så var vores chardonnay i en WineCooler, så den kunne holde sig kold. Egentlig blot et praktisk omslag, som man tager ud af fryseren og iklæder flasken (se billedet nedenfor).

Jeg forestiller mig, at det ikke kun er gæsterne ved Roskilde Fjord, der er nysgerrige og måske interesserede i dette praktiske picnic-udstyr? Og det er så heldigt at det kan bestilles i VinForum Butik 🙂 Glasholderne findes i en kort og en lang udgave, ligesom der findes en flaskeholder.

Du finder SteadySticks glas- og flaskeholdere her

Du finder den praktiske WineCooler her

I øvrigt måtte picnic’en afbrydes midt i det hele, da et voldsomt tordenvejr ramte fjorden…

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine