• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Det kollapsede Uvine’s direktører anklages for svindel

24. november 2006

Den internationale online baserede tjeneste Uvine gik konkurs i september måned. Og nu anklages direktørerne for omfattende svindel i virksomheden.

Uvine var en såkaldt “fine wine exchange”, der formidlede salg af vin mellem sælgere og købere. Siden starten i oktober 1999 nåede Uvine at opsamle et samlet underskud på 110 mill. kr.

Nu rejses der måske dag mod de fire direktører Christopher Burr, Frank Hohmann III, Paul Rogers og Jonathan Perratt. Anklagerne går blandt andet på embedsmisbrug og på svindel med handel af vin. Blandt andet skulle forudbetaling af “en primeur” vin til Bordeaux købmænd være undgået, ligesom man har solgt vin uden godkendelse og handlet mens man var insolvent.

Kurator forsøger for øjeblikket at sælge resterne af Uvine, bl.a. til en virksomhed, der er delvist ejet af to af Uvine’s direktører, Paul Rogers og Jonathan Perratt.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine