• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Chr. Hansen lancerer gærkulturer til vine med høj alkohol

16. september 2005

Det danske firma Chr. Hansen, der er en af verdens førende leverandører af kunstigt gær til vinproduktion, går nu efter markedet for høj-alkohol vine. Med lanceringen af to nye gærtyper, som tilfører smag og kompleksitet på fyldige rødevine op til 17% alkohol, satser Chr. Hansen på et marked for tunge vine.

“Måden vi drikker vin på ændrer sig hurtigt og forbrugerne i dag vil have bløde og kraftige vine med høj alkoholindhold og som kan drikkes uden mad. Når får producenterne værktøjerne”, udtaler Peter Sommer, der er chef for vinforskningen hos Chr. Hansen.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine