• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Chateau Vaudieu til Brdr. D’s Vinhandel

26. april 2007

Brdr. D’s Vinhandel har føjet agenturet på vinene fra Château de Vaudieu til porteføljen. Familien Bréchet har lavet vin i den sydlige Rhônedal i fem generationer og fremstår i dag som en meget seriøs og kvalitetsbevidst producent i området. Deres vine har vundet adskellige guldmedaljer ved Concours Général i Paris og fået flotte anmeldelser med på vejen. Blandt andet fra Robert Parker, der giver 90-93 point til Val de Dieu og 88-90 point til den ”almindelige” Chateauneuf-du-Pape, begge i den aktuelle årgang 2003.

Topkvalitet og en nærmest afgrundsdyb respekt for terroiret og arbejdet i marken er nøgleord igennem hele produktionen for Laurent Bréchet og hans medarbejdere. Med benhård beskæring og udtynding af bladhænget arbejder de med meget lave høstudbytter, helt ned mod 30 hektoliter pr. hektar. Alle druer selekteres i marken og håndhøstes. På denne måde sikres det bedst mulige druemateriale og transporten fra vinstok til vineri bliver så hurtig og skånsom som muligt. Alt sammen for at bevare størst mulig terroir-karakter i den færdige vin. Brdr. D fører i øjeblikket følgende vine fra Familie Bréchet

Val de Dieu 2003 Chateauneuf-du-Pape – kr. 299,95 v/6 fl.

Chateau de Vaudieu 2003 Chateauneuf-du-Pape Rouge – kr. 149,95 v/12

Chateau de Vaudieu 2005, Chateauneuf-du-Pape Blanc – kr. 199,95 v/12

www.brdr-d-vinhandel.dk

 

 

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine