• Forside
  • /
  • Blog
  • /
  • Chateau Badette i St.-Emilion sælges på auktion

20. december 2007

Et relativt ukendt St.-Emilion Grand Cru slot, Chateau Badette, sælges nu på en offentlig auktion. Sælger er kommunen i St.-Emilion og auktionen foregår den 23. januar 2008. Det er forholdsvist sjældent, at et vinslot sælges på auktion, men i dette tilfælde skyldes det, at slottet blev testamenteret til kommunen, da der ikke var nogle arvinger til det.

Chateau Badette består af 8 ha vinmarker og et funktionsdygtigt vineri og bygninger. Vinene har til dato ikke været af den højeste kvalitet, men beliggenheden gør, at der er potentiale såfremt man investerer. Badette grænser op til Clos de Sarpe og grand cru classé Château Haut Sarpe.

Mindsteprisen på auktionen er 3,7 mill. €. Sidst vinmarker blev handlet i St.Emilion betalte Château Angélus 10 mill. € for 3 ha vinmarker med betydeligt bedre terroir ved Chateau Bellevue. Så der ventes med spænding på, hvad prisen kan løbe op i.

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine