22. februar 2007

Den 1. april kan Brdr. D’s Vinhandel på Frederiksberg fejre 1 års fødselsdag. Brødrene Søren og Jesper Danielsen, der tilsammen har over 20 års erfaring i vinbranchen, åbner i anledning af årsdagen dørene op for et åbent hus arrangement. Brødrene siger:

“For os er den bedst mulige kvalitet til prisen naturligvis en selvfølge. Derudover har det fra starten været målsætningen, at yde optimal service i forhold til kundernes ofte meget forskellige behov. Dette koncept har hovedstadens vininteresserede, ikke mindst Frederiksbergs borgere, virkelig taget til sig. Det er vi naturligvis glade for. Det første år på adressen er gået over al forventning og det vil vi gerne fejre sammen med kunder, gode venner og forretningsforbindelser.”

Der kan smages 25 vine – kvit og frit – over 2 dage. Der vil være røde og hvide såvel som mousserende vine i alle prisklasser på programmet.

Det hele foregår fredag d. 16. marts kl.: 12-20 og lørdag d. 17. marts kl.: 10-17 hos Brdr. D’s Vinhandel, Rolighedsvej 9, 1958 Frederiksberg C

www.brdr-d-vinhandel.dk

Om forfatteren 

Jan Olsen

Jan har drevet VinForum siden 1997 og er dermed en af de mest erfarne online vinskribenter. Læs mere end 5.000 sider om alt fra vinens verden.

Giv en kommentar

Din email adresse offentliggøres ikke. Påkrævede felter er markeret.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Bay Vine